Valitse sivu

Liikunnasta hyvinvointia

PLU liikuttaa Pohjanmaata vauvasta vaariin

Koulutukset

Koulutus on yksi PLU:n tärkeimmistä osa-alueista: tuotamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta sekä avoimena että tilauskoulutuksena.

Leirit

Leirit ovat liikuntaleirejä, joille jokainen lapsi ja nuori voi osallistua: mukaan pääsevät myös vasta-alkajat ja ensimmäistä kertaa lajia kokeilevat.

Työpaikkaliikunta

Tarjoamme harrasteliikunnan palveluita yhteisöille sekä yksittäisille liikkujille yhteistyössä erilaisten toimijoiden kanssa.

Urheilugaala

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n ja Pohjanmaan Urheilutoimittajat ry:n vuosittain yhdessä järjestämä pohjalaisen liikunnan ja urheilun juhlailta.

Ajankohtaista

Tervetuloa Pohjanmaan Urheilugaalaan 4.2.2023

13. Pohjanmaan Urheilugaala järjestetään Seinäjoki Areenassa lauantaina 4.2.2023 klo 19.30 – 02.00. Gaalan järjestävät Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Pohjanmaan Urheilutoimittajat ry, jotka valitsevat myös gaalassa julkistettavat ja jaettavat palkinnot.

Tule juhlistamaan vuoden 2022 maakunnan urheiluhetkiä kanssamme menneeltä kaudelta! Nämä hetket ovat syntyneet urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta taustajoukkojen ja valmentajien merkittävää panosta unohtamatta.

Illalliskortin hinta on 70,00 € / hlö. Lähetä illalliskorttivarauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@plu.fi

Ystävät liikkeelle – Liikunnan alueseminaari 14.2.2023

Tervetuloa liikunnalliseen seminaariin, jossa opit uutta, verkostoidut ja pääset myös itse liikkumaan. Ohjelma on suunnattu varhaiskasvattajille ja varhaiskasvatuksen liikkumisen edistämisen parissa työskenteleville sekä perusopetuksen ja toisen asteen henkilökunnalle. Tarjolla on luentoa, työpajoja, liikkumista sekä runsaasti keskustelua ja verkostoitumista.

Maksuton seminaari sisältää ohjelman sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen.

Seminaari alkaa liikunnallisella tuokiolla, jonka aikana kuulette aluehallintoviraston ajankohtaisista asioita. Tämän jälkeen Panu Moilanen kertoo ajankohtaisessa puheenvuorossaan miten poikkeuksellinen maailmanpoliittinen tilanne ja uusi normaali vaikuttavat yksilöiden arkeen ja yhteiskuntaan yleisesti sekä miten fyysisellä aktiivisuudella voidaan edistää kriisinsietokykyä tässä tilanteessa.

Päivän aikana pääset vaihtamaan ajatuksia työtehtävien – varhaiskasvatus, perusopetus ja 2. asteen oppilaitokset – mukaisissa ryhmissä.

Lounastauolla pääset ulkoilemaan erilaisissa liikunnallisissa pisteissä samoin seminaarin lopussa olevat työpajat sisältävät liikkumista sekä vinkkejä omaan työhön. Lounas toteutetaan porrastetusti. Valitse oma lounasaikasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Seminaariin mahtuu 120 osallistujaa. Jokaiseen työpajaan mahtuu 30 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Keski-Suomen Liikunta ry, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Keski-Pohjanmaan Liikunta ry.

ILMOITTAUTAUTUA VOIT TÄSTÄ LINKISTÄ –> https://avi.fi/tapahtuma/-/c/1152619

Kohderyhmä:

Varhaiskasvatuksen, perusopetuksen sekä 2. asteen oppilaitosten henkilöstö, hankevastaavat

Alkaa: 14.2.2023 9:00
Päättyy: 14.2.2023 15:45
Ilmoittautuminen alkaa: 9.11.2022 0:00
Ilmoittautuminen päättyy: 15.1.2023 23:59
Aihe: Liikunta
Tapahtumatyyppi: Lähitapahtuma
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa
Paikka: Tampere

Tervetuloa Tonttupolulle 27.11.2022

Joulu saa tulla! Lähde mukaan Piirin joulutunnelmaan Seinäjoelle ensimmäisenä adventtisunnuntaina 27.11.2022. Joulunavauksessa on luvassa ohjelmaa koko iltapäivän klo 13.00 – 18.00.

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää yhteistyössä Piirin alueen toimijoiden ja kumppaniensa kanssa koko perheelle suunnatun tonttupolun klo 15 – 17. Tonttupolulla on jouluisia toimintapisteitä, jotka tarjoavat niin liikuntaa, elämyksiä, yhdessäoloa kuin joulun tunnelmaakin. Tulkaa viettämään toiminnallinen iltapäivä ja kokemaan Piirin joulutaika!

Jouluiseen, ohjelmalliseen tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Open Sportti Cornerit lähestyy!

Liikunnan aluejärjestöt järjestävät kuusi aamuista Sportti Corneria: ke 16.11. ja 14.12.2022 sekä 11.1., 15.2., 15.3. ja 12.4.2023 klo 8.45–8.55.

Cornereista saat nopeasti ja vaivattomasti vinkkejä koulupäivän liikunnallistamiseen, työhyvinvointiin ja välkkäritoimintaan.

Lisäksi koet Lillin ja Caritan humoristisia seikkailuja koulupäivän aikana. Cornerit sisältävät myös koulujen omia esimerkkejä.

Kahvi- ja teekupposet lämpöiseksi ja lagoille.  Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin tilaisuuksiin -> www.liikunnanaluejarjestot.fi

 

 

Yhteistyökumppanit

PLU sosiaalisessa mediassa

Share This