Valitse sivu

Yksi vaikuttavimmista henkilöistä pohjalaisessa urheiluelämässä, opetusneuvos Jorma Hyytiä palkittiin Elämäntyöpalkinnolla Pohjanmaan Urheilugaalassa eilen illalla. Kuortaneen Urheiluopiston rehtorina vuosina 1992 – 2014 työskennellyt Hyytiä on edistänyt suuresti myös suomalaista terveysliikuntaa.

Jorma Hyytiä kertoi liikunnan ja urheilun tuoneen itselleen paljon liikunnan iloa, terveyttä ja hyviä ystäviä.  Suurimman kiitoksen hän antoi huomionosoituksestaan kanssatekijöilleen ja kehotti samalla kaikkia huolehtimaan lasten ja nuorten turvaverkosta heidän tulevaisuutensa turvaamiseksi.

Janne Mäkelä Vuoden Urheilija

Vimpelin Vedon pesäpalloilija Janne Mäkelä (40) sai vastaanottaa Vuoden Urheilijan palkinnon. Pikkupoikana alkanut pesäpalloharrastus oli mukana elämässä C-ikäisiin saakka. Viiden vuoden tauon jälkeen mies saatiin takaisin pesiskentille, ja menestystä on riittänyt. Kolminkertainen Suomen mestari, Superpesiksen viime vuoden lyöjäkuningas ja Kultaisen mailan saaja jahtaa tulevalla kaudella kasvattajaseurassaan neljättä mestaruutta.

12. Pohjanmaan Urheilugaalassa palkitut

Elämäntyö: Jorma Hyytiä
Vuoden Urheilija: Janne Mäkelä
Tähtiseurapalkinto: Seinäjoen Seudun Urheilijat ry
Harrastaminen koulupäivän yhteydessä: Lapuan kaupunki
Impi ja Asko Jokisen säätiö: Kauhavan Wisa ry
Aili ja Jaakko Mairon palkinnot: Veera Sauna-aho, Nestori Mannila, Alexander Ståhlberg, Vilma Mäki, Johannes Vuorela, Otto Niittykoski
Vuoden Jokeri: Matti Takala
Vuoden Nuori Urheilija: Alexander Ståhlberg
Vuoden Joukkue: SJK (edustus) 
Vuoden valmentaja: Mikael Westö

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Pohjanmaan Urheilutoimittajat ry:n järjestämää 12. Pohjanmaan Urheilugaalaa vietettiin Hotelli-Ravintola Almassa Seinäjoella.

            

Share This