Valitse sivu

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n Uutta virtaa hankkeen rahoitusillat järjestetään helmikuun aikana. Tilaisuudet järjestetään Seinäjoella 8.2. (Elinkeinotalo, Huhtalantie 2), Ilmajoella 15.2. (kunnantalo, valtuustosali Ilkantie 18) sekä Kurikan Jalasjärvellä 22.2. (Jalasjärvi-talo, Kirkkotie 4). Tilaisuudet alkavat klo 17:30 kahvilla, ja jatkuvat klo 18–20 rahoitusinfolla. Illan aikana saat kattavan tietopaketin eri rahoitusmahdollisuuksista, joilla voit kehittää yhdistyksesi toimintaa.

 

Kehittämisyhdistys Liiveri ry:n suunnittelija Telle Lemetyinen on paikalla kertomassa Leader-rahoituksesta, erilaisista hanketyypeistä sekä mahdollisista tukisummista eri hankkeisiin. Lisäksi Telle kertoo miten Liiveri voi olla yhdistysten apuna hankesuunnittelussa ja rahoituksen hakemisessa.

PLU:n erityisasiantuntija Timo Hämäläinen on esittelemässä mitä kansallinen ja kansainvälinen EU-rahoitus voi tarjota yhdistystoimijoille.

 

Iltaan on varattu avointa keskusteluaikaa, jolloin sinulla on mahdollisuus saada neuvoja ja vinkkejä mahdolliseen hankesuunnitteluun. Pääset myös heti testaamaan hankeideaasi asiantuntijoiden avustuksella.

 

Tilaisuus on kaikille Seinäjoen, Ilmajoen ja Jalasjärven seuroille ja yhdistyksille avoin. Tilaisuus on maksuton! Tarjoilujen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista.

 

Lisätietoa Aino-Maija Siren: aino-maija.siren@plu.fi, puh. 0400-268 761

Share This