Valitse sivu

Viimeaikaiset uutisoinnit ovat osoittaneet, että urheilussa esiintyy niin häirintää kuin muuta epäasiallista käytöstä. Tärkeää on, kuinka urheilu vastaa tähän haasteeseen. Tarvitaan entistä paremmat keinot niin ennaltaehkäisyyn kuin rikkomuksiin puuttumiseen. Ensin ilmiö pitää kuitenkin tunnistaa. Koulutuksessa annetaan erilaisia käytännön toimintamalleja, jotka auttavat häirintävapaan urheilun edistämisessä.

Liikunnan aluejärjestöt järjestävät yhteistyössä Suomen urheilun eettinen keskus SUEKin, Väestöliiton ja Suomen Olympiakomitean kanssa koko maan kattavan koulutuskiertueen urheiluseuroille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä urheiluseurojen valmiutta ennaltaehkäistä ja puuttua niin häirintään kuin muuhun epäeettiseen käytökseen. Koulutuksessa annetaan erilaisia käytännön toimintamalleja, jotka auttavat häirintävapaan urheilun edistämisessä.

Koulutuksen jälkeen seurat osaavat luoda oman toimintamallinsa ennaltaehkäisyyn ja mahdollisten häirintätapausten varalle. Luodaan yhdessä ympäristö, jossa jokainen saa urheilla turvallisessa ympäristössä.
Koulutus on suunnattu niin urheiluseurojen hallituksen jäsenille, seuran hallinnon työntekijöille kuin valmentajille.

Aika:  Ti. 12.5.2020
Klo:  17.30 – 20.00
Paikka: Seinäjoki, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki, Elinkeinotalo Iso sali.
Hinta:  Tilaisuus on maksuton
Ilmoittaudu viimeistään: 5.5.2020

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittautudut mukaan Häirintävapaa urheilu – koulutukseen.
Olethan muistanut lukea laskutus- ja peruutusehdot! 

 

Häirintävapaa urheilu – ennaltaehkäisy ja tapauksiin puuttuminen urheiluseuroissa.
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja sallin tietojeni hyödyntämisen ja viestinnän myös muissa tietosuojaselosteen käyttötarkoituksissa. Tiedot ovat vain PLU ry:n vastuuhenkilöiden käytettävissä eikä tietojasi/kuviasi ei luovuteta eteenpäin. Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen osoitteessa: https://plu.fi/yhteystiedot/tietosuojaseloste/ ja hyväksyn sen.
Jaa somessa