Valitse sivu

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää tiistaina 14.11. klo 17.30 – 20.30 seuratoimijoille kolmen tunnin etäkoulutuksen seurojen ja yhdistysten hallintoon liittyvistä asioista. Englanninkielisen koulutuksen vetää PLU:n va. seurakehittäjä Katariina Haapasaari.
– Toive englanninkielisen koulutuksen toteuttamisesta on tullut seuroilta. Monissa seuroissa on mukana myös muita kuin suomen- tai ruotsinkielisiä toimijoita, ja myös he kaipaavat perustietoa siitä, miten seurassa voi ja tulee toimia sääntöjen mukaan, kertoo Haapasaari.

Englanninkielistä urheiluseurojen hallintokoulutusta ei ole tiettävästi järjestetty liikuntasektorilla aikaisemmin. Katariina Haapasaari painottaa, että hallintokoulutus sopii hyvin myös muiden yhdistysten kuin urheiluseurojen toimijoille.

Koulutuksen osallistujat saavat illan aikana perustiedot yhdistyslaista, yhdistyksen jäsenyydestä, vapaaehtoistyöstä sekä vastuista ja velvoitteista. Se sopii kaikille urheiluseurojen hallinnosta kiinnostuneille, urheiluseuran tai muun yhdistyksen jäsenille sekä etenkin urheiluseurojen hallitusten tai johtokuntien jäsenille. Koulutuksen hinta on 40,00 € / hlö.

Ilmoittaudu viimeistään 7.11.2023! Ilmoittautumislomakkeessa on myös kohta ennakkokysymyksiä varten.
(Uutisen kuva: Pixabay.com)

Share This