Valitse sivu

Lähde opettelemaan oikeaa hiihtotekniikkaa! Järjestämme viikolla 8 perinteisen hiihtotavan ja luisteluhiihdon hiihtokoulun aikuisille. Hiihdonopetusta annetaan Jouppilanvuoren hiihtostadionilla Seinäjoella. Kurssit vetää Janne Hakala, joka toiminut aikaisemmin mm. Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtajana ja Hiihtoliiton maastohiihdon aluekehittäjänä.
Molemmista hiihtotyyleistä käydään läpi perusteita sekä hieman pintaa syvemmälle meneviä harjoituksia. Hiihtokouluun tulee ilmoittautua 17.2.2022 mennessä PLU:lle Antero Kankaalle p. 050 4064 789 tai antero.kangas@plu.fi

Ennen hiihtokoulua voit osallistua maksuttomaan webinaariin 17.2. Webinaarin aiheena on Tunneälykäs johtaminen, ja se on suunnattu lähinnä varhaiskasvatusjohtajille, opetustoimen rehtoreille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Aiheesta puhuu Marita Lehikoinen Hallintoakatemiasta. Ilmoittaudu 10.2.2022 mennessä.
Tutustu myös muuhun kevään koulutustarjontaamme. 

Kesä lähestyy kovaa vauhtia! Järjestämme KesäSporttis-leirin Seinäjoella tiistaista 7.6. perjantaihin 10.6. Tuttuun tapaan leirin pääpaikka on Seinäjoen lukio, josta singahdetaan liikuntapaikoille opettelemaan eri lajeja ja nauttimaan liikunnan ilosta! KesäSporttis on tarkoitettu 7 – 13 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin keväällä.

Share This