Valitse sivu

Harrastamisen Suomen Mallin aluehanke järjestää keväällä maksuttomia etäkoulutuksia liikunnallisten harrastusryhmien ohjaajille. Hankkeen tavoitteena on lisätä liikunnan harrastustoiminnan laatua ja ohjaajien osaamista sekä tukea HSM-toiminnan järjestämistä hankealueen kunnissa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, ja PLU on mukana yhtenä hanketta toteuttavana liikunnan aluejärjestönä.

 

26.3.2024 klo 17-19 Meistä on moneksi (2h etäkoulutus)

Jokaisen liikkujan toimintakyky on yksilöllinen, ja tämä on laadukkaan soveltavan liikunnan lähtökohta. Koulutuksessa käydään läpi liikkumisen haasteita ymmärtämisen, liikkumisen, näkemisen ja kuulemisen kannalta. Koulutus sopii liikunnan harrastusryhmien ja kerhojen ohjaajille, soveltavan liikunnan ohjaajille, Harrastamisen Suomen Mallin kerho-ohjaajille, koulunkäynninohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana Tiina Siivonen, Suomen Paralympiakomitea. Koulutus on maksuton. Tästä linkistä voit lukea lisää ja ilmoittautua mukaan viimeistään 21.3.2024.

 

4.4.2024 klo 17-18.30 Nuori mieli urheilussa -koulutus seurojen koulutus- ja valmennusvastaaville (1,5h etäkoulutus)

Koulutus on tarkoitettu urheiluseurojen koulutus- ja valmennusvastaaville, juniori- ja valmennuspäälliköille ym. Koulutuksessa saat tiedot, taidot ja mallin, miten voit kouluttaa Nuori mieli urheilussa -sisältöjä oman seuran valmentajille. Koulutus on maksuton. Kouluttaja Katri Lilja, MIELI ry, Nuori mieli urheilussa -hanke. Tästä linkistä voit lukea lisää ja ilmoittautua mukaan viimeistään 21.3.2024.

 

24.4.2024 klo 17-19.30 Liikuntaa kaikille -koulutus (2,5h etäkoulutus)

Koulutuksessa käydään läpi ohjaamisen perusasioita. Osallistuja saa valmiudet liikunnan soveltamiseen sekä jäsennellyn ja selkeän liikuntatuokion toteuttamiseen. Koulutus avaa inkluusiota ja sen erilaisia mahdollisuuksia aktiviteettien toteutukseen. Koulutus sopii liikunnan harrastusryhmien ja kerhojen ohjaajille, soveltavan liikunnan ohjaajille, Harrastamisen Suomen Mallin kerho-ohjaajille, koulunkäynninohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana Tiina Siivonen, Suomen Paralympiakomitea. Koulutus on maksuton. Tästä linkistä voit lukea lisää ja ilmoittautua mukaan viimeistään 18.4.2024

 

Lisätietoa Harrastamisen Suomen Mallin aluehankkeesta:

Katariina Haapasaari, seurakehittäjä

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

katariina.haapasaari@plu.fi

puh. 040 487 9026

Share This