Valitse sivu

Hyvä elää Etelä-Pohjanmaalla -hyvinvointiseminaari järjestetään Framilla (os. Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki) Seinäjoella tiistaina 12.3. Maksuttoman seminaarin teemana on tänä vuonna Kestävä arki.
Puheenvuoroissa kuullaan muun muassa stressin vaikutuksista mielenterveyteen ja arjen hallintaan sekä keinoista tukea lasten ja nuorten mielen hyvinvointia. Iltapäivän ohjelma avaa elintapojen, kuten liikunnan ja ravinnon, vaikutuksia arjessa toimimiseen. Tarjolla on myös uutta tietoa: professori Kirsi Pietiläinen (HUS) kertoo lihavuuden taustoista ja hoidoista.

– Ilmoittautuminen on jo hyvässä vauhdissa, mutta mukaan mahtuu vielä. Seminaarimme on suunnattu kaikille hyvinvoinnin parissa työskenteleville, esimerkkinä terveydenhoitajat, liikuntaneuvojat ja hyvinvointivalmentajat, kertoo hyvinvointikoordinaattori Juha Vuorijärvi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelta.

Maaliskuussa järjestettävä hyvinvointiseminaari on järjestyksessä neljäs. Seminaarin järjestävät Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Seinäjoen kaupunki ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry.

ILMOITTAUDU viimeistään 4.3.2024!

Share This