Valitse sivu

Kesän alkamisen varma merkki on Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilu ry:n järjestämä lasten liikuntaleiri KesäSporttis. Tänä kesänä 7–13 -vuotiaat leiriläiset sekä 4–6 -vuotiaat leiriseikkailijat valtaavat yläasteen ja Valkiavuoren koulun Nurmossa 11.–14.6.

Leiripäällikkö Heli Pynttäri PLU:sta kertoo, että tiistaiaamupäivään mennessä ilmoittautuneita oli noin 400. KesäSporttis koostuu kahdesta eri leirityypistä, liikuntaleiristä ja lajileireistä. Moni leiriryhmistä on jo täynnä, mutta muutamia paikkoja on vielä vapaana.
– Lajileireistä cheerleadingissä on vielä tilaa 10–13 -vuotiaiden ryhmässä. Myös Sampo-leijonan leiriseikkailuun torstaina 13.6. mahtuu vielä, kertoo Heli.

Lajileirille pyritään saamaan jokaisella kerralla mukaan jokin uusi laji, johon on mielekästä tutustua. Tänä kesänä se on rugby, yksi PalloiluSPORTTIKSEN lajeista.
– Leirillä on aivan omanlaisensa tunnelma, jonka kannattaa tulla kokemaan paikan päälle. Leirillä saa uusia ystäviä ja pääsee tutustumaan useisiin urheilulajeihin, perustelee Heli syitä, miksi Sporttisleireille kannattaa ehdottomasti osallistua.

Leiriläisiä ohjaa ryhmyreinä ja lajiohjaajina noin 80 henkilöä.
(Uutisen kuva KesäSporttikselta 2022, Kirsi Kuusisto)

Share This