Valitse sivu

Liikunta- ja urheiluyhteisö on käynnistänyt Liikuntaehdokas-kampanjan. Suomen Olympiakomitea haastaa eduskuntavaaliehdokkaat edistämään liikuntaa ja urheilua. Liikunta- ja urheiluyhteisö on julkaissut Liikettä Suomeen -manifestin, johon on koottu liikunnan ja urheilun edistämisen tavoitteita seuraavalle hallituskaudelle. Manifesti on liitteenä ja voit tutustua siihen myös täältä.

Etsimme nyt liikuntamyönteisiä eduskuntavaaliehdokkaita ja kannustamme ehdokkaita allekirjoittamaan manifestin tavoitteet. Voit allekirjoittaa liikunnan ja urheilun manifestin tällä lomakkeella 21.3. asti: https://www.lyyti.in/liikuntaehdokas

Kun ilmoittaudut mukaan, julkistamme tietosi (nimi, kotikunta, puolue ja vaalipiiri sekä valinnaisena kuva, nettiosoite ja vaalilupaus) Liikuntaehdokas-listassa Olympiakomitean verkkosivuilla. Vaalilupauksella voit täsmentää tai täydentää sinulle tärkeitä manifestin näkökulmia ja esittää konkreettisia keinoja, joita eduskunnassa haluaisit edistää.
Allekirjoittamisen jälkeen saat linkin Liikuntaehdokas-somemateriaaleihin, joita voit käyttää somekanavissasi aihetunnisteilla #liikuntaehdokas #LiikettäSuomeen. Voit esimerkiksi jakaa manifestin tavoitteita tai itsestäsi kuvan liikunnan parissa ja kertoa, miten kansanedustajana edistäisit liikuntaa ja urheilua.

Lisäksi olemme laatineet liikunnan ja urheilun tietopaketin eduskuntavaaliehdokkaille. Tiiviiseen tietopakettiin on koottu faktaa ja tavoitteita inspiraatioksi vaalityöhön. Voit tutustua tietopakettiin täältä.

Tule mukaan Liikuntaehdokkaaksi!

Lisätietoja: liikuntaehdokas@olympiakomitea.fi

 

NÄIN OSALLISTUT KAMPANJAAN – kansanedustajaehdokas

Share This