Valitse sivu

Kesän jälkeen niin ohjaajien, valmentajien kuin seuratoimijoidenkin kannattaa oppia tai kerrata uusia tietoja ja taitoja. Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n alkusyksyn monipuolisesta koulutustarjonnasta löytyy muun muassa urheiluteippausta sekä hallinto- ja talouskoulutusta.
– Uutena koulutusten listalla on maksuton koulutus sallituista ja kielletyistä aineista urheilussa, jonka toteutamme 2.10. yhteistyössä Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) kanssa. Kouluttajana on asiantuntija Ari Saarikoski SUEK:lta. Etänä toteuttava koulutus sopii kaikille, olit sitten kilpaurheileva nuori tai aikuinen, valmentaja, huoltaja tai joukkueenjohtaja, kertoo PLU:n va. seurakehittäjä Katariina Haapasaari.

Teippauskoulutukset tekevät paluun koronatauon jälkeen. Niissä ei edellytetä pohjatietoja. Osallistujat saavat teippausoppia sekä teoriassa että käytännössä 7.9. (urheiluteippaus) ja 21.9. (kinesioteippaus). Kouluttajana toimii fysioterapeutti Jelena Jaakkola.

Katariina Haapasaari muistuttaa, että urheiluseuran hyvän hallinnon ja talouden koulutukset ovat hyviä kaikille seuratoimijoille, ei pelkästään puheenjohtajille ja rahastonhoitajille. Lisäksi alkusyksyn koulutustarjonnassa huomioidaan uudet ja aloittelevat ohjaajat, joita Pirjo Lehtinen kouluttaa 16.9. Ähtärissä.

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Share This