Valitse sivu

PLU:n Sporttis-leiriperheeseen kuuluva lasten oma kaupunki ”PlayCity” Kauhajoella 23. – 26.6. on täyttymässä ennätysvauhtia. Kauhajoen kaupungin ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n järjestämä 9 – 12 -vuotiaiden leiri järjestetään tänä vuonna 10. kerran.
­- Ilmoittautuminen aukesi vasta viime perjantaina, ja nyt ilmoittautuneita on jo vähän alle 200. Noin 100 lasta mahtuu vielä mukaan, kertoo PLU:n va. nuorisopäällikkö Heli Pynttäri.
Ohjaajia PlayCityyn tulee noin 100, joista lähes kaikki ovat Kauhajoelta. Heli Pynttäri kertoo, ettei ohjaajienkaan saamisessa ole vaikeuksia, mistä hän antaa kiitokset myös kaupungin toimijoiden suuntaan.
– Kauhajoella PlayCityn järjestäminen on jo niin vakiintunutta toimintaa, ja kaikki ottavat sen ilolla vastaan.
Edellisen kerran PlayCity järjestettiin Kauhajoella kesällä 2018 (kuvamme leirikulkueesta). Ensi vuonna PLU on viemässä PlayCityn leirikonseptia Alavudelle. Tämän vuoksi alavutelaisia odotetaan vierailemaan tutustumistarkoituksessa Kauhajoen juhlavuotta viettävään leiriin.

Lasten liikuntaleiri KesäSporttis järjestetään Seinäjoella 9. – 12.6. Leiristä tiedottaminen alkoi jo aikaisemmin PLU:n ja leirin kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Leiristä tiedottamiseksi Heli Pynttäri aloitti tänään koulukierrokset Aseman koululta Ylistarosta. PLU:n toimesta Seinäjoen ja lähikuntien koulut on tarkoitus kiertää samalla liikuntatuokioita pitäen huhtikuun puoliväliin mennessä. KesäSporttis järjestetään 7 – 13 -vuotiaille lapsille.
KesäSporttis sisältää laji- ja liikuntaleirejä, soveltavan liikunnan päiväleirin SisuSporttiksen sekä leiriseikkailun, joka järjestetään yksipäiväisenä 4 – 6 -vuotiaille. Tähän mennessä KesäSporttikselle on ilmoittautunut 70 lasta. Mukaan mahtuu vielä hyvin. Majoituskouluna on viime vuoden tapaan Seinäjoen lukio.

Lisätietoa ja ilmoittauminen kesäleireille:

https://www.sporttis.fi/playcity-2020/mika-on-playcity/

https://www.sporttis.fi/kesasporttis/

Share This