Valitse sivu

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n pitkäaikainen seurakehittäjä Kirsi Martinmäki on jakanut maaliskuun alusta alkaen työaikansa seura- ja hanketyön kesken. Hän aloitti maaliskuun alussa valtakunnallisen Lisää liikettä -hankkeen hankepäällikkönä edellisen hankepäällikön siirryttyä uusiin tehtäviin.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama pitkäaikainen Lisää liikettä -hanke on liikunnan aluejärjestöissä toteutettavien Liikkuvat-ohjelmien taustalla. Niitä ovat Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva varhaiskasvatus ja uusimpana Liikkuva perhe. Hanketta hallinnoi Hämeen Liikunta ja Urheilu ry. Kirsi Martinmäki vastaa hankkeen operatiivisesta johtamisesta.
­- Tehtäväni on koordinoida lasten ja nuorten liikkumista ja tarjota työkaluja käytännön työhön, myös nuorten liikkumattomuuteen. Harrastamisen edistämisessä onkin jo otettu iso askel Harrastamisen Suomen mallin avulla ja toivon, että siinäkin voisin omalta osaltani tuoda yhteen eri toimijatahoja. Yhdessä tekemällä saa enemmän aikaan, toteaa Kirsi Martinmäki.

Tammikuussa kaikista yhteensä 15 liikunnan aluejärjestöstä perustettiin asiantuntijaryhmiä toiminnan tehostamiseksi. Martinmäki uskoo, että asiantuntijaryhmistä sekä aluejärjestöjen paikallisista ja alueellisista verkostoista on suuri hyöty Liikkuvat-ohjelmien toteuttamisessa.
Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n seurakehittäjänä Kirsi Martinmäki vastaa jatkossa toimihenkilö- ja VOK-koulutuksista, seuratukiasioista sekä seurojen Tähtiseura-auditoinneista.

Share This