Valitse sivu

Koulut ja oppilaitokset

Koulutukset: Alakoulun oppilaat

Koulutukset

Alakoulun oppilaat

 

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) tarjoaa kattavaa koulutusvalikoimaa Liikkuva Koulu -hankkeen oppilaitoksille. Valmiiden tilauskoulutusten lisäksi tilattavissa on juuri Teidän koulunne tarpeisiin räätälöidyt kokonaisuudet.

 

PLU tarjoaa myös Liikkuville kouluille mentorointiapua. Mentoroinnilla tarkoitetaan konsultointiapua, jota liikunnan aluejärjestöt tarjoavat maksutta Liikkuville kouluille. PLU haluaa olla tukemassa kouluja ja kuntia koulupäivien liikunnallistamisyhteistyössä!

 

Tutustu alla listattuun koulutustarjontaamme. Olethan yhteydessä meihin päin! Yhteyttä voi ottaa nuorisokouluttaja Iida Kasariin; iida.kasari@plu.fi, puh. 040-4839168.

 

VÄLKKÄRI – välitunti ohjaajakoulutus (kesto 3 h)

Välkkäri-koulutuksessa oppilaat saavat tietoa liikunnasta yleensä. He oppivat erilaisia pelejä ja leikkejä, joita voi ohjata välitunneilla. Koulutuksessa harjoitellaan ryhmän hallintaa, ohjaajana toimimista sekä suunnitellaan valmiiksi oman koulun välituntiliikuntaa ja liikutaan paljon itsekin. Yhteen koulutukseen voi osallistua 10-20 oppilasta. Voit myös tilata täydennyskoulutuksen jo koulutetuille välkkäreille.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat:

  • välituntiliikunnan erityispiirteet, unelmien välitunti
  • liikuntatuokion mallileikkejä ja -pelejä
  • vihjeitä välituntileikkien ohjaamiseen
  • välkkäritoiminnan käynnistäminen koulussa.

Hinta: 420 € + kouluttajan kilometrit (hintaan kuuluu opasvihot välkkäreille yht. 10 kpl).

 

 

 

Mentorointi

Mentoroinnilla tarkoitetaan konsultointiapua, jota liikunnan aluejärjestöt tarjoavat oman alueensa Liikkuville kouluille ja kunnille erityisesti hankkeen alkuvaiheessa. Kaipaatko vinkkejä koulupäivän liikunnallistamiseen, hankehakemuksen työstämiseen tai vaikka kuntanne Liikkuva koulu -verkoston laajentamiseen? Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n mentorit tarjoavat mielellään apua muun muassa näihin kysymyksiin.

Mentorointi on maksutonta. Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry haluaa olla mentoroinnin kautta tukemassa kouluja ja kuntia koulupäivien liikunnallistamistyössä!

Jaa somessa