Valitse sivu

Koulut ja oppilaitokset

Seminaarit

Seminaarit

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) tarjoaa Liikkuvien koulujen opettajille antoisia koulutuksia, seminaareja ja verkostotapaamisia säännöllisin väliajoin. Seuraamalla näitä sivuja, pysyt hyvin kartalla tulevista seminaareista ja tapaamisista!

LIIKKA SEMINAARI – ope koulutus (työpäivän mittainen)

Seminaari on toiminnallinen. Siihen voi osallistua ala -ja yläkoulujen liikunnanopettajia, terveystiedon opettajia ja Liikkuva koulu -vastaavia. Seminaarissa on järjestetty erilaisia työpajoja, jossa opettajat pääsevät kokeilemaan ja tekemään itse, ja saisivat näin kokemastaan jotain hyödyllistä tietoa ja käytännön vinkkejä työhönsä liikuntatunneille. Yhden työpajan mitta on 45 minuuttia.

Seminaari järjestetään aina syyslukukauden puolella. Seminaarin paikka, aika ja työpajat vaihtuvat vuosittain.

Hinta: 85€ / opettaja

VERKOSTOTAPAAMISET (työpäivän mittainen)

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) kutsuu alueen Liikkuva Koulu -toimijat yhteiseen verkostotapaamiseen aina säännöllisin väliajoin.

Tilaisuudessa jaetaan kokemuksia ja ideoita sekä verkostoidutaan kollegoiden kanssa. Lisäksi luvassa luentoja mielenkiintoisista aiheista ja muuta mukavaa tekemistä. Tarkempi ohjelma lähetetään mukaan ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta!

Tilaisuudet ovat on maksuttomia!

Seuraavan verkostotapaamisen (5.2.2020) info ja aikataulu on lähetetty osallistujille. Jälki-ilmoittautumistapauksissa, ota yhteyttä ma 3.2.2020 mennessä iida.kasari@plu.fi

Jaa somessa