Valitse sivu

Koulut ja oppilaitokset

Verkostot

 Liikkuva koulu ja opiskelu verkostot

Verkostot ovat yksi merkittävä työkalu, kun halutaan lähteä kehittämään omaa osaamista. Ja kun tavoitteena on liikunnan edistäminen, PLU haluaa olla omalta osaltaan tukemassa toimintaa. Lisää liikettä ja liikunnan iloa verkostoista!

PLU kokoaa vuosittain alueensa (Etelä-Pohjanmaa/Pohjanmaa) Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu toimijoita yhteen. Verkostotapaamisia on 2-4 kertaa vuodessa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia!

LIIKKUVAT-verkosto (hallinnon ja koordinoinnin näkökulma)

Tämän verkoston tavoitteena on tukea kunnissa meneillään olevien liikunnallisten avustusten toteuttamista, edistää Liikkuva koulu/Liikkuva opiskelu -ohjelmia, tuoda tutuksi fyysisen aktiivisuuden suositukset ja jakaa ideoita liikunnallisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Verkostotapaamisissa jaetaan kokemuksia ja ideoita sekä verkostoidutaan kollegoiden kanssa.

Verkoston kannalta on toimivinta, kun jäsenellä on omasta kunnastaan laaja näkemys ja hänen tavoitteenaan on kuntansa/koulunsa liikuntakulttuurin kehittäminen. Siksi tämä verkosto on tarkoitettu rehtoreille ja Liikkuva koulu/Liikkuva opiskelu koordinaattoreille/liikuntavastaaville.

Tapaamisia on seuraavasti vuoden 2021 aikana.

Syksy 2021:
– Liikkuva Opiskelu verkostotapaaminen Smart Moves Tiistaina 12.10 klo 14:00-16:00 (Teams). Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>https://plu.fi/liikkuva-opiskelu-verkostotapaaminen-etela-pohjanmaa-pohjanmaa-smart-moves-tutuksi-tiistai-12-10-2021-klo-14-16/

-Liikkuva Koulu verkosto webinaari, EduEscape, Pedagogiset pakopelit torstaina 28.10 klo. 13:00 – 15:30 (Teams) Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>>https://plu.fi/liikkuva-koulu-webinaari-pedagogiset-pakopelit-pohjanmaa-etela-pohjanmaa-verkostolle-28-10-2021/

 

Share This