Valitse sivu

Kulttuurien ymmärrys urheilussa.

RIVE- hankkeen tilaama ja Suomen Valmentajien järjestämä Kulttuurien ymmärrys urheilussa webinaari paneutuu erilaisten kulttuuritaustojen merkitykseen ja niiden vaikuttamiseen urheilussa, erityisesti seuratoiminnassa ja valmennuksessa. Webinaarissa käydään läpi, miten kulttuurierot vaikuttavat seuratoiminnassa, valmentamisessa, ihmisten johtamisessa ja motivoinnissa sekä kommunikoinnissa. Mukana on käytännön esimerkkejä urheilusektorilta sekä vinkkejä, miten näitä asioita tulisi huomioida.

Webinaarin asiantuntijana toimii Riku Laanti (PhD, KTM), kouluttaja ja cross-cultural coach

Riku Laanti kouluttaa ja konsultoi yrityksiä ja muita organisaatioita kulttuurierojen vaikutuksesta johtamiseen, viestintään ja neuvotteluihin. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä Suomessa ja kansainvälisesti, mukaan lukien kokemusta työskentelystä yli viidenkymmenen eri kulttuurin edustajien kanssa Euroopasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, Afrikasta, Aasiasta ja Oseaniasta.

Urheilusektorilla hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Suomen Koripalloliiton, Suomen Palloliiton, Suomen Valmentajat ry:n ja Kisakallion urheiluopiston kanssa. Hän on kouluttanut ja fasilitoinut työpajoja valmentajille, urheilijoille, erotuomareille ja urheilujohtajille kulttuurierojen ymmärtämisen tärkeydestä urheilusektorilla. Hän on myös kirjoittanut aiheesta useita artikkeleita, sekä puhunut urheilujohtamisen ja valmentamisen seminaareissa. Lisäksi Laanti on opettanut kansainvälistä liiketoimintaa ja johtamista, mukaan lukien urheilujohtamista, yliopistoissa Suomessa, Australiassa ja Aasiassa. Laanti on entinen maajoukkue- ja SM-sarjatason koripalloilija. Nykyisin hän valmentaa oman toimensa ohella nuoria koripallojunioreita ToPoLassa.

Pvm:                                                To. 25.11.2021

Aika:                                                17.00–18.30

Kouluttaja:                                      Riku Laanti (PhD, KTM), kouluttaja ja cross-cultural coach

Paikka:                                            Zoom -verkkoalusta

Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu viimeistään 18.11.2021

Koulutuksen järjestää Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n hallinnoima RIVE- hanke, (Ryhmäytyminen, Itsensä tunteminen, Vuorovaikutus ja Elämäntaidot. Maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla.) yhdessä seitsemän muun aluejärjestön kanssa. (KESLI, KEPLI, ESLI, ESLU, HLU, PSL ja LIIKU)
Tuki hankkeelle tulee Opetus- ja Kulttuuriministeriöltä.

Osallistujatiedot

Esimerkiksi mikä: päiväkoti / koulu / seura / yritys / yhteisö
Olen lukenut PLU:n tietosuojaselosteen sekä hyväksyn sen. Yllä lisätietoja ehdoista.
Share This