Valitse sivu

Tämän verkoston tavoitteena on tukea Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttamista lapsiryhmissä ja edistää varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten toteutumista.

Verkoston tapaamisissa käsitellään Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman ajankohtaisia asioita ja arkityössä mahdollisesti esiin nousevia tarpeita.

Tämän verkoston osallistujiksi toivotaan lapsiryhmässä Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa toteuttavia henkilöitä, jotka toimisivat ns. ”liikuntavastaavan” roolissa.

Tapaaminen koostuu kahdesta eri työpajasta –>

Työpaja 1: Lillin liikuntatarinat (60 min)
Miltä kuulostaa hypähtää Lillin liikuntatarinoiden maailmaan, vetämään kaveria lakanareessä, laukkaamaan sanomalehtikeppihevosilla ja kaatamaan nenällä taikasieniä? Tunti pohjautuu saman nimisen kirjan sisältöön, jossa sukelletaan lasten liikunnan maailmaan hyödyntäen arkisia tavaroita ja kierrätysmateriaaleja liikuntavälineinä. Luvassa rutkasti liikunnan iloa ja riemua! Työpajan ohjaa kirjan kirjoittaja Satu-Maria Ruotsalainen ja sisältö on koottu saman nimisestä teoksesta Lillin liikuntatarinat (PS-Kustannus 2019). Lillin liikuntatarinat -kirjan voi halutessaan ostaa/tilata Satu-Marian kautta

Työpaja 2: Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma (60 min), Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

PÄIVÄMÄÄRÄ JA PAIKKA: Keskiviikko 17.11.2021, Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalo
AIKATAULU: Klo 14:00-16:15
VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ: 5.11.2021

TILAISUUS ON MAKSUTON! Mukaan mahtuu noin 50 osallistujaa.

 

Linkki tietosuojaselosteeseen>>

 

Osallistujatiedot

Esimerkiksi mikä: päiväkoti / koulu / seura / yritys / yhteisö
HUOM! Tilauksen voi aina peruuttaa halutessaan.
Olen lukenut PLU:n tietosuojaselosteen sekä hyväksyn sen. Yllä lisätietoja ehdoista.
Share This