Valitse sivu

Varhaiskasvatuksen toimintakulttuurin johtaminen on muutoksen johtamista. Toimintakulttuurin kehittäminen liikunnalliseksi edellyttää pitkäkestoista, pedagogisesti johdettua prosessia. Liikkuvan varhaiskasvatuksen toteutuminen arjessa helpottuu, kun johtamisen rakenteet ovat selkeät ja toiminta nivoutuu tiiviisti varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Työpajasta saat työkaluja perustehtävän, osaamisen ja pedagogiikan johtamiseen, johtajuuden toimenpiteisiin sekä yhteistyöhön perheiden ja muiden tahojen kanssa. Työpajassa hyödynnetään Liikkuva varhaiskasvatus -johtajan työkirjaa, joka löytyy ohjelma-alustalta.

Sisältö:

  • Varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suosituksien ja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttaminen ja johtaminen omassa yksikössä
  • Kokemusten jakaminen aiheeseen liittyen
  • Oman johtamisosaamisen vahvistaminen
  • Rakenteet johtamisen tukena

 

Ilmoittaudu mukaan MAKSUTTOMAAN työpajaan 18.3.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella. Työpaja toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä, kutsu tilaisuuteen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Työpaja on osa OKM:n tukemaa Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa -hanketta.

Aika: Torstai 25.3.2021, klo 17:00-19:00
Kouluttaja: Pirita Hakoneva

PLU:n tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme>>

 

Osallistujatiedot

Esimerkiksi mikä: päiväkoti / koulu / seura / yritys / yhteisö
HUOM! Tilauksen voi aina peruuttaa halutessaan.
Olen lukenut PLU:n tietosuojaselosteen sekä hyväksyn sen. Yllä lisätietoja ehdoista.
Share This