Valitse sivu

Urheiluseurat ovat merkittävässä roolissa HSM-toiminnan järjestämisessä ympäri Suomen. Läheskään kaikki seurat eivät tästä mahdollisuudesta tiedä tai osaa hyödyntää sitä. HSM-yhteistyö kunnan kanssa voi avata seuralle monia mahdollisuuksia, kuten uusia harrastajia, rahaa, näkyvyyttä ja ohjaajien kehittymistä.

Liikunnan aluejärjestöt järjestää webinaarin ”Harrastamisen Suomen malli – Mahdollisuus meidän seuralle?maanantaina 4.12.2023 klo 9.00 -11.00. Webinaarin kolme seuraesimerkkiä (Santa’s United, Imatran Kusanku, Union Plaani) avaavat seurojen toimintaa eri kunnissa: Miksi seurat kouluilla ohjaavat ja miten se on mahdollistettu? Paneelikeskustelussa on mukana lisäksi kunnan edustaja kertomassa yhteistyön mahdollisuuksia. Tämän jälkeen tiedät paremmin, miten toimia ja millaista apua on saatavilla.

Liikunnan aluejärjestöjen järjestämä webinaari on suunnattu urheiluseuroille ja muille HSM-harrastuksia tuottaville tahoille sekä kunnissa HSM-toiminnan koordinoinnista vastaaville henkilöille. Vielä ehdit ilmoittautua!

ILMOITTAUTUMINEN 29.11.2023 mennessä tästä linkistä.
Webinaarista tulee tallenne, jonka saat sähköpostiisi webinaarin jälkeen.

Mukana Harrastamisen Suomen mallin aluehankkeessa: Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, Etelä-Savon Liikunta ry, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Kainuun Liikunta ry, Keski-Suomen Liikunta ry, Lapin Liikunta ry, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.
Yhteistyökumppaneita ovat Harrastamisen Suomen malli, Suomen Paralympiakomitea ja MIELI ry. Hankkeeseen on saatu tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Share This