Valitse sivu

Koulutuskuntayhtymä Sedun hyvinvointitapahtuma Sedu Survival keräsi peräti 425 opiskelijaa Seinäjoen leirintäalueelle Törnävälle viime viikolla. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit mukaan lukien paikalla oli yhteensä 520 henkilöä.
Opiskelijat kiersivät ryhmissä kahdeksan tehtävärastia sekä neljä vapaaehtoista rastia. Juuri ryhmäytymisestä ja tutustumisesta päivässä olikin kysymys. Tärkeää oli myös nauttia liikunnasta raikkaassa, aurinkoisessa säässä.

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry oli mukana toteuttamassa tapahtumaa, kuten jo useana vuonna. Ensimmäistä kertaa mukana olleelle PLU:n nuoriso- ja seurakouluttaja Ensio Heikinkankaalle jäi tapahtumasta positiivinen mielikuva.
– Yhteyksien ja kontaktien säilyminen on tärkeää, siksi haluamme olla mukana tässä tapahtumassa.  Samalla olimme toteuttamassa Liikkuva opiskelu –ohjelmaa. Ja mielestäni suhteellisen iso prosentti opiskelijoista oli aidosti innostunut erilaisista tehtävärasteista, totesi Heikinkangas.

Tapahtuman järjestämisessä oli jouduttu ottamaan parin vuoden koronatauko. Opiskelijapalautteissa tapahtumaa kaivattiin takaisin, ja nyt sen järjestäminen onnistui.

Share This