Valitse sivu

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on mukana koronaviruksen torjunnassa. PLU:n hallitus päätti eilisessä kokouksessaan uusista lisälinjauksista ja ohjeista.
– Toiminta-alueidemme sairaanhoitopiirien annettua tiukempia ohjeita halusimme ottaa ne käyttöön.  Toivomme, että uudet linjauksemme edesauttavat viruksen leviämisen estämistä, sanoo Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n aluejohtaja Aino-Maija Siren.

Uusien linjausten mukaan PLU:n henkilöstö työskentelee mahdollisuuksien mukaan etänä ainakin lokakuun loppuun saakka. Asiakastyössä sekä asiakas että PLU:n työntekijä käyttävät PLU:n tarjoamaa kasvomaskia tai hengityssuojainta. Maskia velvoitetaan käyttämään myös PLU:n kokouksissa sekä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. PLU hoitaa näihin tilaisuuksiin maskit. Maskivelvoite ei koske alle 15-vuotiaita eikä henkilöitä, joiden terveystilanne estää maskin tai suojaimen käyttämisen.

Lisäksi linjattiin, ettei PLU:n henkilöstö tee työ- tai kokousmatkoja lokakuun aikana oman toiminta-alueensa ulkopuolelle. PLU:n hallituksen antamat linjaukset ja ohjeet ovat voimassa välittömästi.

Share This