Valitse sivu

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) muuttaa tämän vuoden lopulla Piirin alueen tiloihin. Tällä viikolla allekirjoitetulla vuokrasopimuksella sinetöitiin liikunnan aluejärjestön muutto Seinäjoen uusimpaan kaupunginosaan, Törnävän sairaala-alueen historialliseen ympäristöön.
PLU muuttaa Piirille Elinkeinotalolta, jossa sen 10-vuotinen vuokrasopimus päättyy vuoden 2021 lopulla. Vuokrasopimuksen allekirjoittivat Johannes Karhu Piiriltä ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n puheenjohtaja Lasse Anttila.
– Piirin toimitilat ja luontorikas ympäristö tarjoavat loistavat puitteet esimerkiksi leirien ja seminaarien järjestämiselle. Muuton myötä aluejärjestölle tarjoutuu paljon uusia mahdollisuuksia, totesivat Lasse Anttila ja aluejohtaja Aino-Maija Siren.

– On hienoa saada Piirille tunnettu toimija. Jo kesäkuun alussa oli hienoa nähdä alueellamme PLU:n leirien lapsia ja nuoria ohjaajineen liikkumassa ja tuomassa alueelle elämää, totesi Johannes Karhu. PLU:n PäiväSporttis-leiriläiset nauttivat liikkumisen ilosta Piirin ruohikoilla ja pihoissa kesäkuussa kahden viikon ajan.

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toimisto avataan Piirin TB-rakennuksessa 1.1.2022.

Share This