Valitse sivu

Nyt on hyvä aika tulla päivittämään tietojaan tai oppimaan uutta seuran hallinnosta, vastuullisuudesta, taloudesta ja näihin liittyvistä teemoista. PLU järjestää keväällä 2024 koulutuspaketin seuran hallinnon toimijoille. Koulutukset sopivat hyvin seuratoiminnan perehdytykseen uusille hallituksen jäsenille, ja tietojen päivityksenä kokeneemmille seurakonkareille. Koulutukset sopivat myös seurojen hallinnon työntekijöille. Koulutukset toteutetaan etäkoulutuksina.

Voit osallistua joko yhteen tai useampaan koulutukseen. Pohjatietoa seuratoiminnasta ei tarvitse olla ennestään.

Hinta: 45 €/henkilö/koulutus tai kaikki koulutukset yhteensä 145 €/henkilö. Hinta sisältää koulutuksen sekä sähköisen koulutusmateriaalin.

Kouluttaja: Katariina Haapasaari, seurakehittäjä PLU ry

 

25.3.2024 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran hyvä hallinto (3h etäkoulutus)

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Hyvä hallinto luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Koulutuksessa käydään läpi hyvän seurahallinnon perusteita. Sisältöinä ovat mm. seuran säännöt, päätöksenteko seurassa, seuran hallitus ja sen tehtävät, jäsenyys, esteellisyys ja kurinpito. Ennen koulutusta suositellaan tutustumista oman seuran sääntöihin.

 

9.4.2024 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran vastuullisuus (3h etäkoulutus)

Koulutuksessa perehdytään urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaan ja reilun pelin periaatteisiin sekä peilataan teemoja oman seuran toimintaan. Koulutus antaa hyvät eväät ja askelmerkit seuran vastuullisuusohjelman luomiseen. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. hyvä hallinto, turvallinen toimintaympäristö, kurinpito, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, ympäristö ja ilmasto sekä antidoping.

 

22.4.2024 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran talous (3h etäkoulutus)

Urheilu- ja liikuntaseurojen taloushallinnon koulutuksessa paneudutaan yleisesti talouden hoitamiseen. Koulutussisällöt ovat yhdistyksen talouden suunnittelu, periaatteet sekä säännöt, toimintasuunnitelman ja talousarvion laadinta, talouden toteutus ja seuranta, kirjanpitoperiaatteet ja tilinpäätös.

 

7.5.2024 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran verotus (3h etäkoulutus)

Raha liikkuu urheiluseurassa. Aina, kun näin tapahtuu, pitää miettiä myös rahan verotuksellisia näkökulmia. Koulutuksessa käydään läpi seuran varainhankinnan verotuksen perusteita ja seuran maksamia kulukorvauksia. Sisältöinä on mm. seura ja verotus, urheilutoiminnan tulot, talkootyö ja vapaaehtoisille sekä työntekijöille maksettavat kulukorvaukset.

 

Ilmoittautuminen viimeistään 5 päivää ennen koulutuksen alkua alla olevalla lomakkeella.

 

Ilmoittautumislomake

Esimerkiksi mikä: seura / yritys / yhteisö
HUOM! Tilauksen voi aina peruuttaa halutessaan.

Laskun saajan tiedot

Olen lukenut PLU:n peruutusehdot ja tietosuojaselosteen sekä hyväksyn nämä. Yllä lisätietoja ehdoista.
Share This