Valitse sivu

Yhdistyslaki uudistui 1.1.2023 alkaen. Nyt on hyvä aika tulla päivittämään tietojaan tai oppimaan uutta seuran hallinnosta ja siihen liittyvistä teemoista. PLU tarjoaa neljän koulutuksen sarjan keväällä 2023. Koulutukset toteutetaan etäkoulutuksina. Koulutukset sopivat hyvin seurojen hallitusten jäsenille sekä pää- ja osatotoimisille seuratyöntekijöille.

Koulutusten hinta on 40 €/koulutus, tai 135 €/kokonaisuus (kaikki 4 koulutusta). Hinta sisältää koulutuksen sekä sähköisen koulutusmateriaalin.

Kouluttaja: Katariina Haapasaari, va. seurakehittäjä PLU ry

 

9.2.2023 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran hyvä hallinto (etäkoulutus)

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Koulutuksessa käydään läpi hyvän seurahallinnon perusteita. Hyvä hallinto luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Teemoina ovat muun muassa päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa. Koulutuksessa käsitellään myös yhdistyslain muutoksia. Koulutukseen suositellaan mukaan otettavaksi oman seuran säännöt.

 

16.3.2023 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran verotus (etäkoulutus)

Raha liikkuu urheiluseurassa. Aina, kun näin tapahtuu, pitää miettiä myös rahan verotuksellisia näkökulmia. Koulutuksessa käydään läpi seuran varainhankinnan verotuksen perusteita ja seuran maksamia kulukorvauksia. Käsittelyssä on muun muassa urheilutoiminnan tulot, talkootyö ja matkakorvaukset vapaaehtoisille.

 

4.4.2023 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran talous (etäkoulutus)

Koulutussisällöt ovat yhdistyksen talouden suunnittelu, periaatteet sekä säännöt toimintasuunnitelman ja talousarvion laadinta, talouden toteutus ja seuranta, kirjanpito ja tilinpäätös ja hyvä hallintotapa.

 

20.4.2023 klo 17.30-20.30 Urheiluseuran vastuullisuus (etäkoulutus)

Vastuullisuuskoulutuksessa perehdytään urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaan ja peilataan teemoja oman seuran toimintaan. Koulutus antaa hyvät askelmerkit seuran vastuullisuusohjelman luomiseen.

 

Ilmoittautumisaika päättyy 3 päivää ennen jokaista koulutusta.

 

Ilmoittautumislomake

Esimerkiksi mikä: seura / yritys / yhteisö
HUOM! Tilauksen voi aina peruuttaa halutessaan.

Laskun saajan tiedot

Olen lukenut PLU:n peruutusehdot ja tietosuojaselosteen sekä hyväksyn nämä. Yllä lisätietoja ehdoista.
Share This