Valitse sivu

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Seuratoiminnan kehittämistukea vuodelle 2024 haetaan marraskuussa 2023. Hankkeiden suunnittelu kannattaa aloittaa viimeistään nyt! Eväitä suunnitteluun saa valtakunnallisesta, Teams-webinaarina järjestettävästä Seuratuki 2024 –hakuinfosta tiistaina 24.10.2023 klo 17.30 – 18.30.

Valtakunnallinen hakuinfo on tarkoitettu avustusta hakeville seuroille, seurakehittäjille, lausujille ja yleisesti liikuntaa edistävien järjestöjen työntekijöille. Ilmoittautuneet saavat ennen webinaaria Teams-linkin. Tilaisuus myös tallennetaan ja se on katsottavissa kahden viikon ajan tilaisuudesta eli 8.11. asti. Webinaari järjestetään yhteistyössä Olympiakomitean kanssa.

 

ILMOITTAUDU viimeistään 23.10.2023!

Myös Pohjanmaan Liikunta ja Urheilusta saa hankehakemusten maksutonta sparrausta. Olethan ajoissa yhteydessä va. seurakehittäjä Katariina Haapasaareen p. 040 487 9026 tai katariina.haapasaari@plu.fi
(Uutisen kuva: Liikunnan aluejärjestöt)

Share This