Valitse sivu

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA sekä Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestävät tiistaina 21.6. esittelypäivän PLU:n toimiston (Seuralantie 9, 60220 Seinäjoki) lähiympäristössä. PLU on yksi SOLIA:n viidestä toimintayksiköstä, josta apuvälineitä voi vuokrata.
– Avoimet ovet –esittelypäivä on tarkoitettu ensisijaisesti heille, jotka tarvitsevat apuvälineitä liikkumiseensa. Välineitä voi tulla kokeilemaan ja vuokrata tai kokeilla siinäkin mielessä, jos myöhemmin haluaa ostaa sellaisen, vinkkaa PLU:n harrasteliikunnan päällikkö Antero Kangas.

PLU:n toimistolta voi vuokrata apuvälineitä sekä kesä- että talviliikuntaan. Esittelypäivässä on luvassa myös luontoliikuntaan tarkoitettuja uutuusvälineitä.
Apuvälineitä voi vuokrata kymmenen euron päivävuokralla. Viikkovuokra on 25 € ja vuokrauksen maksimiaika kolme viikkoa. Välineitä löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.

Avoimet ovet –päivässä tutustujia opastavat Antero Kangas (kuvassa kokeilemassa nojapyörää) ja SOLIA:n apuvälineneuvoja Jukka Parviainen. Tilaisuus alkaa klo 13 ja päättyy klo 18.

Share This