Valitse sivu

Liikunnan aluejärjestöt ovat aloittaneet uuden toimintamallin työikäisten liikunta-aktiivisuuden kehittämiseksi. Buusti360 on koko Suomen kattava palvelu, jonka tavoitteena on lisätä liikettä ja hyvinvointia työyhteisöissä. Uuden toimintamallin omat sivut on nyt julkistettu.
– Suomessa löytyy hyviä käytänteitä ja tutkimustietoa, mutta tämä tieto ja osaaminen ei löydä työpaikoille saakka, kertoo Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n va. terveysliikunnan päällikkö Turo Shemeikka.

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, ja työpaikoilla on merkittävä rooli yksilön hyvinvoinnin kannalta. Viimeisin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimus suomalaisten liikkumisesta kertoi kuitenkin joulukuussa, että työikäisistä suuri joukko ei liiku ollenkaan.
– Päätimme vastata tähän haasteeseen ja perustaa valtakunnallisen Buusti360-palvelun. Kokoamme yhteen laajan joukon asiantuntijoita, ja pystymme näin virittämään työyhteisöjen toimintakulttuuria uudelle tasolle.

Buusti360 kokoaan yhteen Liikunnan aluejärjestöjen asiantuntijat 15 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Heistä löytyy osaajia työhyvinvoinnin eri osa-alueille. Tutustu toimintamalliin osoitteessa www.buusti360.fi

Share This