Valitse sivu
Kustumme varhaiskasvatuksen johtajat/esimiehet ja varhaiskasvatuspalveluissa toimivat kuntakoordinaattorit VAKA-verkostotapaamiseen. Ennen varsinaista verkostotapaamista järjestämme yhteistyössä AVI:n kanssa Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset hankeinfon (tähän hankeinfoon ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet).

Tämän verkoston tavoitteena on tukea kunnissa meneillään olevien liikunnallisten kehittämishankkeiden toteuttamista, edistää Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa, tuoda tutuksi varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset ja jakaa ideoita liikunnallisen toimintakulttuurin rakentamiseen.

Verkoston kannalta on toimivinta, kun jäsenellä on omasta kunnastaan laaja näkemys ja hänen tavoitteenaan on kuntansa liikuntakulttuurin kehittäminen. Siksi tämä verkosto on tarkoitettu varhaiskasvatuksen johtajille/esimiehille ja varhaiskasvatuspalveluissa toimiville kuntakoordinaattoreille.

 

Tämä tilaisuus järjestetään yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Luvassa on infoa vuoden 2022 hakuohjeista koskien Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavusta. Tule saamaan hankesparrausta ja ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen!

HUOM! Tilaisuus aloitetaan AVI:n osuudella, joten jos sinua kiinnostaa vain alun hakesparraus ja et ole varhaiskasvatuksen toimija, voit ilman muuta ilmoittautua alun osuuteen alla olevalla lomakkeella (AVI:n osuus on kestoltaan noin 45-60 min). Loppuosiossa keskitymme varhaiskasvatuskentän ajankohtaisiin asioihin, Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan ja varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suosituksiin 🙂 

 

Aika: 25.10.2021, klo 13:00-noin 14:00 AVI ja verkostotapaaminen noin klo 14:00-15:00
Paikka: Etätapaaminen (Teams)
Tilaisuuden aiheet: Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset (AVI), Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma, varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset, ajankohtaiset asiat

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 22.10.2021.

 

Osallistujatiedot

Esimerkiksi mikä: päiväkoti / koulu / seura / yritys / yhteisö
HUOM! Tilauksen voi aina peruuttaa halutessaan.
Olen lukenut PLU:n tietosuojaselosteen sekä hyväksyn sen. Yllä lisätietoja ehdoista.
Share This