Valitse sivu
Kustumme varhaiskasvatuksen johtajat/esimiehet ja varhaiskasvatuspalveluissa toimivat kuntakoordinaattorit liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset hankesparraukseen ja VAKA-verkostotapaamiseen!

Tämän verkoston tavoitteena on tukea kunnissa meneillään olevien liikunnallisten kehittämishankkeiden toteuttamista, edistää Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa, tuoda tutuksi varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset ja jakaa ideoita liikunnallisen toimintakulttuurin rakentamiseen.

Verkoston kannalta on toimivinta, kun jäsenellä on omasta kunnastaan laaja näkemys ja hänen tavoitteenaan on kuntansa liikuntakulttuurin kehittäminen. Siksi tämä verkosto on tarkoitettu varhaiskasvatuksen johtajille/esimiehille ja varhaiskasvatuspalveluissa toimiville kuntakoordinaattoreille.

Tämä tilaisuus järjestetään yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Tilaisuus on suunnattu erityisesti kunnille, joille on myönnetty nyt liikunnallisen elämäntavan paikallista kehittämisavustusta vuodelle 2021. Tule saamaan hankesparrausta ja ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen!

Ja vaikka kunnassanne ei olisi tällä hetkellä käynnissä kyseisen avustuksen kautta hanketta, olette tervetulleita tähän sparraustilaisuuteen, josta saatte varmasti hyvää tietoa esim. tulevan syksyn hakua varten.

HUOM! Tilaisuus aloitetaan AVI:n osuudella, joten jos sinua kiinnostaa vain alun hakesparraus ja et ole varhaiskasvatuksen toimija, voit ilman muuta tulla myös hakemaan sparrausta ja poistua sitten kokouksesta (alun osuus on kestoltaan noin 45 min). Loppuosiossa keskitymme varhaiskasvatuskentän ajankohtaisiin asioihin ja työhyvinvointiin 🙂 

 

Aika: 6.4.2021, klo 9:00-10:30
Paikka: Etätapaaminen (Teams)
Tilaisuuden aiheet: Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset (AVI), työhyvinvointi, ajankohtaiset asiat

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 1.4.2021.

 

Varhaiskasvatuksen toimijana ilmoita tähän kunta, jossa työskentelet.
Share This