Valitse sivu

Varhaiskasvatus

Verkostot

Verkostot

Verkostot ovat yksi merkittävä työkalu, kun halutaan lähteä kehittämään omaa osaamista. Ja kun tavoitteena on liikunnan edistäminen, PLU haluaa olla omalta osaltaan tukemassa toimintaa. Lisää liikettä ja liikunnan iloa verkostoista!

PLU kokoaa vuosittain alueensa (Etelä-Pohjanmaa/Pohjanmaa) varhaiskasvatuksen toimijoita yhteen. Verkostotapaamisia on kahdenlaisia ja molemmissa kokoontumisia on 2-4 kertaa vuodessa.

 

 

VAKA-verkosto (hallinnon ja koordinoinnin näkökulma)

Tämän verkoston tavoitteena on tukea kunnissa meneillään olevien liikunnallisten kehittämishankkeiden toteuttamista, edistää Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa, tuoda tutuksi varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset ja jakaa ideoita liikunnallisen toimintakulttuurin rakentamiseen.

Verkoston kannalta on toimivinta, kun jäsenellä on omasta kunnastaan laaja näkemys ja hänen tavoitteenaan on kuntansa liikuntakulttuurin kehittäminen. Siksi tämä verkosto on tarkoitettu varhaiskasvatuksen johtajille/esimiehille ja varhaiskasvatuspalveluissa toimiville kuntakoordinaattoreille.

Tapaamisia on seuraavasti vuoden 2021 aikana.

Kevät 2021:
– Tiistaina 23.2. klo 13:00-14:00 (Teams). Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>
– Tiistaina 6.4. klo 9:00-11:00 (Seinäjoki, Elinkeinotalo). Tämä tilaisuus järjestetään yhteistyössä AVI:n kanssa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>

Syksy 2021:
– Ajankohdat päivitetään myöhemmin

 

LIIKKA-verkosto (lapsiryhmän ja yksikkötason näkökulma)

Tämän verkoston tavoitteena on tukea Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttamista lapsiryhmissä ja edistää varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten toteutumista.

Verkoston tapaamisissa käsitellään Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman ajankohtaisia asioita ja arkityössä mahdollisesti esiin nousevia tarpeita. Verkostotapaamiset sisältävät myös käytännön osuuden, joten varaa liikuntakamppeet mukaan!

Tämän verkoston osallistujiksi toivotaan lapsiryhmässä Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa toteuttavia henkilöitä, jotka toimisivat ns. ”liikuntavastaavan” roolissa.

Tapaamisia on seuraavasti vuoden 2021 aikana.

Kevät 2021:
– Torstaina 27.5. klo 12:30-14:00 (Teams). Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>

Syksy 2021:
– Ajankohta päivitetään myöhemmin

 

 

 

Kysyttävää verkostoista? Ota yhteyttä Heli Pynttäriin (puh. 040 350 2334, heli.pynttari@plu.fi).

Share This