Valitse sivu

Aluejärjestöjen VOK1-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus on uudistunut. Uudistuneesta koulutuksesta voit lukea tarkemmin täältä: https://plu.fi/seurat/koulutukset-valmentajat-ja-ohjaajat/

Koulutukset on suunnattu lasten, nuorten ja aikuisten harraste- ja valmennusryhmien valmentajille ja ohjaajille, joilla on jo jonkin verran ohjaajakokemusta.

 

11.3.2023 klo 10-12.45  Seinäjoki: Minä valmentajana

Koulutuksessa tutustutaan urheilijalähtöiseen valmennukseen. Koulutuksessa innostetaan ja tuetaan valmentamisen motiivien, osaamisen ja tavoitteiden tunnistamista. Valmentamista tarkastellaan osana valmennuksen toimintaympäristöä ja siellä tarvittavaa osaamista. Koulutuksen runkona toimii valmentajan polku, jonka sisältöjä pohditaan pienryhmissä muiden osallistujien kanssa.

 

11.3.2023 klo 12.45-15.45 Seinäjoki: Taitojen oppiminen

Koulutuksessa käydään läpi taitojen oppimisen vaiheita. Taitojen oppiminen nähdään laajana kokonaisuutena, jossa vaihtelu ja monipuolisuus korvaa yksipuolista toistojen tekemistä. Koulutuksessa tutustutaan taidon opettamisen nykyaikaiseen malliin, joka ottaa huomioon ympäristön ja harjoitteen vaikutukset oppijaan. Lisäksi käydään läpi palautteen antamista ja siinäkin painotusta valmentajan roolista informaation antajana. Koulutus sisältää käytännön harjoitteita.

 

22.4.2023 klo 10.00-12.45 Seinäjoki: Suunnitellen laatua harjoitteluun

Koulutuksessa käydään läpi harjoittelun suunnittelun periaatteita. Pääosin keskitytään yksittäisen harjoituksen rakenteeseen ja laatutekijöihin. Koulutuksen aikana pohditaan lyhyesti harjoituskaudelle asetettavia tavoitteita sekä harjoitellaan yksittäisen harjoituksen suunnittelemista.

 

22.4.2023 klo 12.45-15.45 Opetustyylit ja ohjaaminen

Koulutus painottuu käytännön harjoitteisiin. Teoriaosuudessa pohditaan erilaisia opetustyylejä ja niiden soveltamista käytännön harjoituksessa. Käytännön osuudessa harjoitellaan eri tyyleillä opettamista ja oppimista muilta. Saat koulutuksesta käytännön kokemusta ohjaamiseen sekä lisäksi ideoita eri opetustyylien toteuttamiseen.

 

Kaikki koulutukset sisältävät ennakkotehtävän sekä oppimistehtävän.

Koulutusten hinta: 80 €/hlö/koulutus (jos osallistut vain yhteen osioon) tai 130 €/hlö/päivä (jos osallistut päivän molempiin osioihin)

Kouluttaja: Pirjo Lehtinen

Koulutukset toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8 hlö/koulutus.

 

Huom! Mikäli olet aiemmin käynyt joitakin aluejärjestön VOK1-tason koulutuksia, ole yhteydessä niin katsotaan miten ne voidaan hyväksilukea.

va. seurakehittäjä Katariina Haapasaari

puh. 040 487 9026

katariina.haapasaari@plu.fi

 

Ilmoittautumislomake

Esimerkiksi mikä: seura / yritys / yhteisö
HUOM! Tilauksen voi aina peruuttaa halutessaan.

Laskun saajan tiedot

Olen lukenut PLU:n peruutusehdot ja tietosuojaselosteen sekä hyväksyn nämä. Yllä lisätietoja ehdoista.

 

 

Share This