Valitse sivu

Tervetuloa liikunnalliseen seminaariin, jossa opit uutta, verkostoidut ja pääset myös itse liikkumaan. Ohjelma on suunnattu varhaiskasvattajille ja varhaiskasvatuksen liikkumisen edistämisen parissa työskenteleville sekä perusopetuksen ja toisen asteen henkilökunnalle. Tarjolla on luentoa, työpajoja, liikkumista sekä runsaasti keskustelua ja verkostoitumista.

Maksuton seminaari sisältää ohjelman sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen.

Seminaari alkaa liikunnallisella tuokiolla, jonka aikana kuulette aluehallintoviraston ajankohtaisista asioita. Tämän jälkeen Panu Moilanen kertoo ajankohtaisessa puheenvuorossaan miten poikkeuksellinen maailmanpoliittinen tilanne ja uusi normaali vaikuttavat yksilöiden arkeen ja yhteiskuntaan yleisesti sekä miten fyysisellä aktiivisuudella voidaan edistää kriisinsietokykyä tässä tilanteessa.

Päivän aikana pääset vaihtamaan ajatuksia työtehtävien – varhaiskasvatus, perusopetus ja 2. asteen oppilaitokset – mukaisissa ryhmissä.

Lounastauolla pääset ulkoilemaan erilaisissa liikunnallisissa pisteissä samoin seminaarin lopussa olevat työpajat sisältävät liikkumista sekä vinkkejä omaan työhön. Lounas toteutetaan porrastetusti. Valitse oma lounasaikasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Seminaariin mahtuu 120 osallistujaa. Jokaiseen työpajaan mahtuu 30 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Keski-Suomen Liikunta ry, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Keski-Pohjanmaan Liikunta ry.

ILMOITTAUTAUTUA VOIT TÄSTÄ LINKISTÄ –> https://avi.fi/tapahtuma/-/c/1152619

Kohderyhmä:

Varhaiskasvatuksen, perusopetuksen sekä 2. asteen oppilaitosten henkilöstö, hankevastaavat

Alkaa: 14.2.2023 9:00
Päättyy: 14.2.2023 15:45
Ilmoittautuminen alkaa: 9.11.2022 0:00
Ilmoittautuminen päättyy: 15.1.2023 23:59
Aihe: Liikunta
Tapahtumatyyppi: Lähitapahtuma
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa
Paikka: Tampere
Share This